Bli Sprekere Løp&Styrke damer

- Variert og effektiv løpe - og styrketrening for damer!

Beskrivelse

Gruppetimen Løp &Styrke, er FOR DAMER som ønsker å delta på utendørs aktivitet med kombinasjon av intervalltrening med løp og styrke. Annenhver økt består av løp eller styrke. 

Intervalltrening med løp vil foregå i variert terreng med varierte intervallformer, og tilpasses ulike nivå. 

Styrketreningen vil være en kombinasjon av styrke og puls, også i varierte former. Vi arbeider i intervaller på alt fra 20 sekunder til 4 minutter. Gruppen vil være tilpasset alle nivå. Velkommen til smilepuls!»

Her finner du også dyktige aktivitetsleder som kan gi deg god treningsveiledning, gir deg teknikktips og motiverer deg til å yte maksimalt.

Mål

Forbedret utholdenhet/styrke og glede av å løpe. Bedre fysisk form og å trene i et inspirerende fellesskap.

Hovedeffekt

Kondisjon og styrke

Målgruppe

Alle damer, enten du er nybegynner eller har erfaring med løping/trening fra før.

Organisering

Ute, intervallbasert

Varighet

60 minutter

Sted

Utgangspunkt fra Lade og Festningen. Vi bruker Lade-området og Festningen, og områdene rundt som utgangspunkt for øktene Oppmøtested og plan for den enkelte økt vil fremgå i treningsplan deltakerne får tilsendt i forkant av treningsperioden.

Treningsperiode

Foreløpig ikke på timeplanen

Antall økter


Tidspunkt


Pris og Påmelding: 

Ved deltakelse på flere grupper får man 25 % på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.