Løpekurs for nybegynnere

Bli venn med joggeskoene - kom i gang med løping!


Løpekurs for nybegynnere (ferske løpere) som ønsker å komme i gang med løping og samtidig lære mye på veien. Du trenger hjelp til å komme over dørstokkmila og bli venn med joggeskoene! Du ønsker å kunne løpe et par ganger i uka uten at det kun føles som et ork. En terskel vi håper å komme oss over. Sammen😊

Mål: komme i gang med gågging/jogging/løping, bli kjent med ulike måter å bevege seg på (forskjellige typer intervaller - gradvis økning og tilvenning)), og øke kompetansen omkring skadeforebyggende trening og pulssoner.

I dette kurset får du: • 4 felles teori,- og løpeøkter • Styrkeprogram for å hjelpe deg til å bli en bedre løper, samt holde deg skadefri • 12 ukers løpeprogram med 3 treningsdager. • Teorihefte om løping •

Treningene bygges opp etter forskjellige tema:

ØKT 1:Teknikktrening: teori og praksis.

ØKT 2: Skadeforebyggende øvelser: teori og praksis.

ØKT 3: Bevegelighet/Dynamisk tøyning

ØKT 4: Pulstrening (Pulssoner) og oppsummering 

Ved hver kursøkt beveger vi oss og tester ut ulike økter/intervaller. Deltakerne får tilsendt plan over innholdet i de ulike øktene før kursoppstart.

Vi ønsker å bidra med økt kunnskap vedrørende viktigheten av styrketrening, kontinuitet av både løpe- og styrketrening, hvordan øke utholdenhet og kondisjon, løpestil/teknikk. 


OBS! Vi følger selvfølgelig kommunens restriksjon, holder god avstand og utsetter kurset hvis nødvendig.

Kursdatoer:

Løpekurs : mandag 30/8, 6/9, 13/9 og 20/9

Tidspunkt:

Mandager kl 18.00-19.00

Sted:

Nærområdet rundt Trondheim Spektrum.

Oppmøte:

Rundkjøringen ved Trondheim Spektrum

Instruktør:

Kristin Fløttum

Pris og påmelding: avlystLevert av IdrettenOnline