Bli Sprekere Tur!

–Gode turopplevelser for kropp og sjel!

Beskrivelse

I Januar kan du bli med oss på Skitur. Vi har to ulike turer, en på formiddag og en på ettermiddag. Begge turene er estimert til 2 timer.
 Turleder Arve Husby blir med oss på turen. Han har lang erfaring og vil lede dere trygt fram på turen. Kanskje har han en god historie eller to på lager også. 

MÅLGRUPPE

Vi går i et normalt turtempo. Det er ikke lagt opp til en treningstur, men en tur. Alle som skal delta på ha egne ski og beherske å bruke de. 

VARIGHET

ca 2 timer

STED og dato

Tirsdag 19 januar kl 11. Oppmøte Henriksåsen p-plass/ Kumlokket
 Torsdag 28 januar kl 18.00. Oppmøte Granåsen p-plass( nedre)

om turene

Tur tirsdag 19 januar:
På denne turen er det starter og avslutter vi på Henriksåsen p- plass/ Kumlokket. Vi følger vårløypen i retning Storheia. Er det gode forhold, går vi opp til Bosbergheia. Deretter om Elgsethytta og tilbake til Henriksåsen.
 Dette tar ca 2 timer. 

Henriksåsen p-plass/ Kumlokket finner du på venstre side av hovedveien når du kjører Fjellseterveien fra Byåsen butikksenter. Det er den siste parkeringsplassen før du kommer til Skistua. Tar du buss går du av på Skistua og går ca 5 min nedover hovedveien.  

 Tur Torsdag 28 januar:

Start og slutt på Granåsen P-plass. Løypen starter på den nedre p-plassen. Vi går til Stykket, om Skjelbreia og Rønningen før vi går tilbake til Granåsen. Vi anbefaler alle til å ta med en hodelykt, da denne turen går på ettermiddagen. Turen tar ca 2 timer. 

KUN kr 100,- pr turopplevelse

PRIS OG PÅMELDING tirsdag 19.januar: klikk her

PRIS OG PÅMELDING Torsdag 28.JANUAR: KLIKK HER


Våre gruppetreninger    


Levert av IdrettenOnline