Sterk med strikk

- Enkelt hjelpemiddel, men effektiv trening for hele kroppen!

Beskrivelse

Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Du får trent hele kroppen på 60 minutter ved hjelp av en strikk/miniband og egen kroppsvekt. Enkle og effektive øvelser. Instruktøren viser forskjellige nivå slik at timen passer for alle. Tett oppfølging og mye god-følelse!

NB! Vi anbefaler alle å ha sine egne minibands til denne økta. Det kan være fint å ha to strikker med forskjellig motstand. Vi er oftere sterkere i bena, enn overkroppen. Eks. lett/medium og medium/hard belastning. Dette er ikke ett must. Kjøper du deg minibands er dette en god investering som du kan benytte i ferier, på hytta og hjemme. Lett og ta med, og tar liten plass!

Andre typer stikk finnes tilgjengelig i treningssalen.

Mål

Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig. Bevegelsesglede!

Hovedeffekt

Styrke

Målgruppe

Alle. Du deltar ut fra ditt nivå.

Organisering

Felles oppvarming. Intervallbasert trening med varierte øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet

60 minutter

Sted

Bli Sprekere Senteret, Elgeseter gt 2

Treningsperiode

Foreløpig ikke på timeplan

Antall økter

Tidspunkt

Pris og Påmelding: 

Ved deltakelse på flere grupper får man 25% på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.