Løpeteknikkurs

– Bedre løpeteknikk, gir bedre løpeopplevelser!

Kunne du tenke deg å begynne å løpe, men trenger hjelp til å komme i gang? Ønsker du å forbedre løpeteknikken for å løpe mer effektivt og løpsøkonomisk? Bedre løpeteknikk gjør løpeøkta mer motiverende, effektiv og forebygger skader.

Bedriftsidretten tilbyr grunnleggende løpeteknikk kurs som går over 1 eller 2 kurskvelder. 

Første kurskveld vil Vebjørn Rodal vil gi deg grunnleggende innføring i effektiv løpeteknikk, samt gjennomgang og opplæring i hjelpeøvelser for å utvikle en god løpeteknikk.  

Andre kurskveld bygger på det grunnleggende du lærer første kursøkta, men du vil i tillegg få innføring i løpsrelatert spenst og styrketrening i motbakke.  

Begge kursøkter avsluttes med en intervall økt, der det er fokus på riktig løpeteknikk. Det vil også bli gitt individuell tilbakemelding til den enkelte deltaker underveis.

Vebjørn Rodal har mange års erfaring som kursleder for Bedriftsidretten, og mange har hatt god nytte av å delta på løpeteknikk kurs med denne OL-mesteren!

Det er også mulig å booke egne kursøkter for din bedrift eller vennegjengen.  Om dette er ønskelig, ta kontakt på epost: sissel@bedriftsidretten.no 

Kursdatoer

Løpeteknikk kurs - 1. kursøkt: 24.mai

Løpeteknikk kurs - 2 kursøkter: 3. mai + 10.mai

KURSholder

Vebjørn Rodal


Tidspunkt

Kl 19.00-20.30

Sted

Kristiansten Festning

Oppmøte

Utenfor hovedinngangen til selve Festningen

Deltakeravgift

  • Deltakelse 1kursøkt: kr 380,- 
  • Deltakelse 2 kursøkter: kr 675,- 

Pris og påmelding: Klikk her