Løpeteknikkurs

– Bedre løpeteknikk, gir bedre løpeopplevelser!

Kunne du tenke deg å begynne å løpe, men trenger hjelp til å komme i gang? Ønsker du å forbedre løpeteknikken for å løpe mer effektivt og løpsøkonomisk? Bedre løpeteknikk gjør løpeøkta mer motiverende, effektiv og forebygger skader.

Bedriftsidretten tilbyr et grunnleggende løpeteknikk kurs som går over 2 kurskvelder. Første kurskveld vil Vebjørn Rodal vil gi deg grunnleggende innføring i effektiv løpeteknikk, samt gjennomgang og opplæring i hjelpeøvelser for å utvikle en god løpeteknikk.  Andre kurskveld bygger på det grunnleggende du lærer første kursøkta, men du vil i tillegg få innføring i løpsrelatert spenst og styrketrening i motbakke.  Begge kursøkter avsluttes med en intervall økt, der det er fokus på riktig løpeteknikk. Det vil også bli gitt individuell tilbakemelding til den enkelte deltaker underveis.

Vebjørn Rodal har mange års erfaring som kursleder for Bedriftsidretten, og mange har hatt god nytte av å delta på løpeteknikk kurs med denne OL-mesteren!

Du kan velge om du vil delta kun på første kurskveld, eller begge kurskveldene. Det er ikke mulig kun å melde seg på del 2.

Kursdatoer

Kursdatoer for høsten 2020/våren 2021 er ikke satt opp.

KURSholder


Tidspunkt


Sted

Kristiansten Festning

Oppmøte

Utenfor hovedinngangen til selve Festningen

Deltakeravgift

  • Deltakelse kurskveld 1:
  • Deltakelse kurskveld 1 og 2:

Pris og påmeldingLevert av IdrettenOnline