BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Lena Nubdal

Lena er en positiv, engasjert, motivert dame fra Verdal som er opptatt av trening, friluftsliv og folkehelse. Hun har bl.a bakgrunn fra turn, er veldig allsidig på treningsfronten og liker å utfordre seg selv innen løping og styrketrening. Lena er også sertifisert SomaMove instruktør. På folkemunne er dette «Yoga på speed», en god blanding av styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. Effektive sammenhengende bevegelser. Instruktørerfaring fra turn og noe gruppetrening. Stertet opp som aktivitetsleder for Bli Sprekere/Bedriftsidretten august 2018.

Hanne Bjørsvik

Hanne er en aktiv og engasjert person, med stor lidenskap for fysisk aktivitet. Hun er blid, positiv, løsningsorientert og imøtekommende, og trives med å hjelpe andre til å føle mestring og glede gjennom fysisk aktivitet. Idretten hat gitt Hanne mye, derfor er det ekstra kjekt å kunne gi noe tilbake. Hun har tidligere vært aktiv utøver innenfor ski og skiskyting, og tar med seg gode erfaringer fra idrettsarenaen. På fritiden liker hun å gå på ski, trene variert og være ute i naturen. Hanne studerer idrett ved NTNU. Hanne starter opp som skiinstruktør for bedriftsidretten januar 2018, og har hatt ulike gruppetreninger utendørs etter dette.

Kristin Våga Fløttum

Kristin er aktiv skiskytter og bruker mye tid på trening i hverdagen. Hun ønsker å gi mestringsfølelse og bidra til mer glede i hverdagen gjennom bevegelse og sosialt samvær. Målet er å få folk til å komme seg ut i naturen og nyte en kropp som samarbeider! Hun har jobbet i Bedriftsidretten siden våren 2019 samtidig som hun studerer psykologi ved NTNU. Fysisk trening gir overskudd i hverdagen og glede for både deg og andre rundt deg!

Emma Andersen

Emma er ei blid og aktiv jente fra Tingvoll på Nordmøre, som studerer lektor i kroppsøving og idrett ved NTNU. Hennes interesser er mangt! Har vært aktiv hele livet og ser på seg selv som en allsidig person. Tilbringer gjerne tid ute med enten fjellturer, skiturer, jakt, kajakk og lignende. Trener og spiller fotball på ledig fritid! Trening og fysisk aktivitet er noe hun prioriterer hver dag for å fungere bedre i hverdagen og for å kunne gjøre de tingene jeg virkelig liker! Når hun selv trener, liker hun veldig godt en kombinasjon av styrke- og kondisjonstrening hvor man kan ta hele kroppen i bruk.

Csilla Anna Kosa

Csilla er fra Ungarn, og har bodd i Trondheim siden 2017. Hun underviser på engelsk, men holder på å lære norsk. Hun begynte sin reise i yogaens verden for 10 år siden, og ble i 2018 uteksaminert som yogalærer. Hun har undervist yoga på ulike nivå, og tilpasser yogakurs til den enkelte gruppe. Hun er entusiastisk og planlegger interessante og trygge klasser. Hun sier yoga passer for alle, fordi deltakerne kan velge mellom forskjellige nivå/alternativ i den enkelte yogaøvelse i løpet av yogaklassen hennes.

Anita Dahl-Wiger

Anita er ei glad, engasjert og aktiv dame. For Anita er fysisk aktivitet kilden til overskudd, styrke og motivasjon, både fysisk og psykisk. Hun elsker rollen som den personen som kan bistå, veilede og tilrettelegge for at andre skal få et godt utgangspunkt for aktivitet i hverdagen. Anita har allsidig og lang erfaring som instruktør, og har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2015. Hun har hatt ulike gruppetreninger i regi bedriftsidretten.

Sissel Merethe Hansen

Sissel er en allsidig, aktiv og engasjert person som liker å trene og være ute i naturen. Hun er , positiv og har stor stå-på-vilje. Sissel er utdannet vernepleier og har grunnfag og mellomfag ved Norges Idrettshøgskole. Hun har lang og bred erfaring som instruktør.

Rakel Leirvik

Rakel er ei positiv og treningsglad jente fra Randaberg, like utenfor Stavanger. Hun er glad i å være i aktivitet, og opptatt av å ha en frisk og sunn kropp som fungerer godt i hverdagen. For tiden studerer hun Bevegelsesvitenskap ved NTNU, hvor fysisk aktivitet og folkehelse er i sentrum. Ellers har hun et års erfaring fra Norges Idrettshøgskole hvor hun studerte emnet Personlig trening. Rakel starter som aktivitetsleder for Bedriftsidretten januar 2020.

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Levert av IdrettenOnline